Yrityslaina yrityksen erilaisiin rahoitustarpeisiin

Yritys voi tarvita lainarahaa esimerkiksi kasvun vauhdittamiseen tai maksukyvyn parantamiseen. Oli tarve mikä tahansa, yritysluotto on palvelu, jota monet yri rahoitysyhtiöt tarjoavat. Yrityksen rahoitusratkaisu on aina tapauskohtainen, joka määräytyy yrityksen vakavaraisuuden, kannattavuuden ja maksuvalmiuden mukaan.

Tällä sivulla olevat yrityslainojen tarjoajat eivät vaadi yritykseltä reaalivakuuksia. Pankeista saatavat yrityslainat ovat matalakorkoisempia mutta vaativat vakuudet. Joskus myös vakuudetonta yrityslainaa käytetään pankista haettavan suuremman lainan vakuutena. Yrityslainojen korot vaihtelevat lainasumman ja laina-ajan pituuden mukaan. 

Tarjouspyynnön tekeminen yrityslainoja myöntävien yritysten nettisivuilla on helppoa ja nopeaa eikä saatu tarjous sido sinua mihinkään. Pystyt vertailemaan tarjouksia nopeasti ja ilman riskiä. Lainalaskurilla voit laskea yrityslainan kustannukset alustavasti.

Vakuudettomien yrityslainojen tarjoajat Suomessa

Tässä on lueteltu merkittävimmät yritykset, jotka tarjoavat vakuudettomia yrityslainoja Suomessa. Tällä sivulla esiteltävien yrityslainojen saaminen on helppoa, hakemus voidaan tehdä netin kautta ja lainapäätös tulee myös pikaisesti. Rahat siirtyvät yrityksesi tilille jopa saman pankkipäivän aikana kun lainapäätös on tehty. Lainatarjoukset kannattaa pyytää samalla kertaa usealta yritykseltä, näin varmistut siitä, että löydät omalle yrityksellesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Vakuudettomia yrityslainoja on helppo ja nopea saada, lainaa hakevan yrityksen tulee kuitenkin yleensä täyttää seuraavat edellytykset:

  • Yrityksen raha-asiat on hoidettu moitteettomasti
  • Yritys on rekisteröity Suomeen
  • Yritys on toiminut vähintään yhden tilikauden (vaihtelee)

Lainan määrä

Laina-aika

1000 - 100 000€

3 -18 kuukautta

Fellow Finance

Lainan määrä

Laina-aika

1500 - 250 000€

1 - 84 kuukautta

Lainan määrä

Laina-aika

2000 - 250 000€

max 24 kuukautta

Lainan määrä

Laina-aika

2000 - 50 000€

6 - 12 kuukautta

Lainan määrä

Laina-aika

3000 - 50 000€

1 -12 kuukautta

Lainan määrä

Laina-aika

1000 - 300 000€

1 -36 kuukautta

Lainan määrä

Laina-aika

1000 - 25 000€

1 -12 kuukautta

Lainan määrä

Laina-aika

3000 - 100 000€

1 -12 kuukautta

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli ei ole varsinainen yrityslaina, vaan se on 5.000€ arvoinen tukimuotoinen rahoitus pienille ja keskisuurille yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Innovaatiosetelin voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Yritys voi saada tukirahan, jos sillä on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia.

Innovaatiosetelin myöntää Business Finland, joka tarjoaa kansainvälistymis- ja innovaatiorahoituspalveluita yrityksille. Innovaatioseteliä ei myönnetä toiminimille.