Tietoa Vippitohtori sivustosta

Vippitohtori on lainojen vertailuun erikoistunut nettisivusto. Sivuston taustavaikuttajina toimivat henkilöt ovat rahoitusalan ammattilaisia mm. rahoituksen ja taloustieteen KTM:it. 

Sivusto on perustettu tarjoamaan puolueetonta vertailutietoa Suomen markkinoilla olevista yrityksistä, jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja netin välityksellä. Kaikki sivustollamme esitellyistä yrityksistä ovat Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekisterissä. Aluehallintovirasto valvoo, että luotonantajat noudattavat lakia ja hyvää luotonantotapaa sekä menettelevät vastuullisesti luottosuhteen kaikissa vaiheissa.

Vippitohtori ei siis itse toimi lainojen myöntäjänä vaan esittelee markkinoilla olevia rahoitusyhtiöitä ja vertailee niiden hintoja ja niiden palveluiden muita ominaisuuksia, jotta lainanottajat saisivat mahdollisimman vertailukelpoista tietoa eri vaihtoehdoista.

Luotonantajien omilta sivustoilta tietoa etsittäessä tiedon yhdenmukaistaminen voi olla vaikeaa ja siksi olemme tehneet työn puolestasi ja tarjoamme läpinäkyvää vertailutietoa eri vaihtoehdoista. Vippitohtori saa pienen komission sivuston kautta hankituista lainoista, komissioiden avulla voimme pitää sivustoa ajantasalla ja tuoda lisää kuluttajille hyödyllistä informaatiota. Lainan hankkiminen Vippitohtorin kautta ei maksa sinulle mitään lisähintaa. Päinvastoin, tarkoituksena on, että sinä säästät merkittävästi lainakustannuksissa kun käytät Vippitohtori-sivustoa.

Vippitohtorin vertailut perustuvat lainojen todelliseen vuosikorkoon. Asiasta kertoo esimerkiksi Kilpailu- ja Kuluttajaviraston artikkeli, jossa kuluttajia kehotetaan vertailemaan lainojen todellisia vuosikorkoja.

Vippitohtori sivuston tavoitteet

1. Auttaa kuluttajia säästämään lainan kustannuksissa.

2. Auttaa kuluttajia löytämään itselleen eri vaihtoehdoista kaikkein sopivimman lainatuotteen.

3. Jakaa hyödyllistä informaatiota lainoihin ja omaan talouteen liittyvistä asioista.

Vippitohtori.fi sivusto on julkaistu toukokuussa 2019. Tarkoituksena on kehittää sivustoa edelleen ja tehdä siitä käyttäjilleen yhä arvokkaampi tietolähde.

Vippitohtorin suunnittelussa on pyritty yksinkertaisuuteen ja selkeyteen. Sivuston tarkoituksena ei ole hukuttaa kuluttajaa turhaan informaatioon vaan kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Sivuston kantavina teemoina ovat avoimuus ja rehellisyys.

Sivustolta ei löydy välttämättä kaikkia markkinoilla olevia yrityksiä. Pyrimme pitämään sivuston kuitenkin mahdollisimman kattavana. Päivitämme sivustoa myös jatkuvasti kun lainamarkkinoille tulee uusia yrityksiä tai niitä sieltä poistuu.

Emme myöskään halua ohjata käyttäjiä mihinkään palveluun. Olemme valinneet kuitenkin osaan etusivun painikkeista suositun Omalaina-nimisen luotonantajan, koska palvelun kautta saa kilpailutettua nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. 

Yhteydenotot

Voit ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon Ota yhteyttä lomakkeella. Voit lähettää lomakkeella esimerkiksi kehitysideoita ylläpidolle tai jos sivustolta löytyy virheitä, otamme tiedot niistä kiitollisena vastaan. 

Kiitos sivuston käytöstä - toivomme ja uskomme, että saat siitä hyötyä laina-asioissa!

Vippitohtorin Team