Laina lomamatkaa varten

Tiesitkö, että on mahdollista saada lainaa myös matkaa varten? Monet ovat sitä mieltä, että matkaa varten ei lainaa kannata ottaa mutta onko asia kuitenkaan aivan näin yksioikoinen? Voi olla, että sinulla ei ole matkaan riittäviä varoja mutta sinulla on säännölliset tulot ja lainan ottaminen mahdollistaa matkan. Matkustaminen on sijoittamista omaan henkiseen hyvinvointiin ja sopivilla ehdoilla saatu laina voi olla hyväkin ratkaisu asiaan.

Haaveiletko maailmanympärimatkasta, rantalomasta jossakin eksoottisessa kohteessa vai pitkästä viikonpolusta kaupunkikohteessa? Matkalainan avulla voit toteuttaa matkahaaveesi jo tänään.

Matkalaina on itse asiassa tavallinen kulutusluotto, joiden tarjoajia löytyy lisää kyseisellä sivulla. Suomessa on kuitenkin muutama yritys, jotka ovat erikoistuneet matkalainoihin. Löydät ne tältä sivulta. Suosittelemme kilpailuttamaan lainoja useamman yrityksen kesken, jotta voit varmistua siitä, että löydät itsellesi parhaan tarjouksen. Esimerkiksi suositun Omalaina-palvelun kautta voit kilpailuttaa matkalainasi. Matkatoimistot eivät myy matkoja Suomessa osamaksulla mutta matkalainan avulla voit maksaa matkasi osamaksun tapaan pienissä erissä. Laina on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun sinulta puuttuu osa matkakassasta.

Monet ihmiset rahoittavat matkansa lainalla, eikä siinä olekaan mitään vikaa. Matkalainan niin kuin kaikkien muidenkin lainojen kanssa pitää muistaa, että et ota lainaa yhtään enempää kuin mihin sinulla on varaa. Lainan takaisinmaksu kannattaa suunnitella hyvin ennen lainanottoa, näin varmistat, että vältyt lainasi kanssa ikäviltä yllätyksiltä.

Matkalaina

Matkalaina on yritys, jonka kautta voi kilpailuttaa oman matkalainansa 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Matkaluotto toimii eri tavalla, sieltä voit hakea suoraan matkalainaa. 

Matkalaina

Vertaa lainoja Valitse paras Hae lainaa heti

Lainan määrä:
Laina-aika:
Lajittelu:
Hakuehdoilla löytyi osumaa
Hakuehdoilla löytyi yksi osuma
Hakuehdoilla ei osumia
Näytä lisää...