Yhdistämällä vanhat lainasi säästät selvää rahaa

Lainojen yhdistäminen auttaa jos sinulla sattuu olemaan vanhoja lainoja. Sen sijaan, että maksaisit vanhoista lainoista jokaisesta erikseen niin yhdistämällä lainasi yhdeksi uudeksi lainaksi pääset helpommalla. Voit yhdistää vanhat pikavipit ja kulutusluotot yhdeksi kokonaisuudeksi. Samalla lainan korko ja sen kustannukset pienenevät ja hallinta helpottuu kun jatkossa tarvitsee hoitaa vain yhtä lainaa. Samalla sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi. Tällaista lainaa kutsutaan myös nimellä yhdistelylaina. 

Yhdistäminen voi säästää sinulle satoja tai jopa tuhansia euroja, määrä riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on vanhoja lainoja ennestään. Lainojen yhdistäminen kannattaa aina jos sinulla on vanhoja kulutusluottoja. Voit pyytää yhdistämisestä tarjousta eri luotonantajilta ja katsoa, kuinka paljon saisit säästöä omalla kohdallasi. Lainatarjousten kysyminen on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit yhdistää lainasi myös puolisosi kanssa, tämä onnistuu lisäämällä tarjouspyyntöön rinnakkaishakija.

Lainojen yhdistäminen helpottaa hallintaa

Jos sinulla on ennestään useita lainoja, niin laittamalla lainat yhteen säästät paitsi kustannuksissa niin helpotat lainan hallintaa. Sinun ei tarvitse muistella jokaisen lainan eräpäiviä erikseen vaan maksat jatkossa vain yhtä lainaa.

Vertaa lainan yhdistämispalveluja

Tällä sivulla on luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat lainojen yhdistämispalvelua. Katso itsellesi sopivin ja yhdistä lainat jo tänään. Yhdistämispalvelut ovat sinulle täysin ilmaisia. Esimerkiksi suositun Omalaina-palvelun kautta voi myös yhdistää lainasi. Lainahakemuksen tekeminen vie vain viisi minuuttia ja teet sen kätevästi netissä eikä sinun tarvitse jonottaa pankkikonttorissa. Voit yhdistää lainojasi aina 70.000€ saakka jopa 15 vuoden maksujalla. Yhdistämisen edellytyksenä on, että sinulla on säännölliset tulot ja eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainojen yhdistäminen

Vertaa lainoja Valitse paras Hae lainaa heti

Lainan määrä:
Laina-aika:
Lajittelu:
Hakuehdoilla löytyi osumaa
Hakuehdoilla löytyi yksi osuma
Hakuehdoilla ei osumia
Näytä lisää...