Lainan kilpailutus kannattaa

Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainan kokonaiskustannuksissa. Lainan kilpailutus on tehty erittäin helpoksi ja voit tehdä sen jopa mobiililaitteella.

Alla olevasta vertailutaulukosta näet kätevästi koskeeko kilpailutus kertaluottoja, joustoluottoja vai pikavippejä. Joidenkin yritysten kuten Omalainan kautta voit kilpailuttaa näitä kaikkia, suurin osa yrityksistä tarjoaa kilpailutuksia vain esimerkiksi kertaluottoihin. Lainalaskurin avulla voi laskea kätevästi lainasi alustavat kustannukset.

Tällä sivulla olevat yritykset tarjoavat kaikki lainan kilpailutuspalveluja. Valitse liukusäätimistä itsellesi sopivat lainan parametrit ja katso kätevästi sopivimmat ja edullisimmat palveluntarjojat.

Miten lainan kilpailutus toimii?

1

Täytä lainahakemus netissä

Käytä hyväksesi tämän sivun tietoja valitessasi sopivan kilpailutuspalvelun. Kilpailutuspalvelut lähettävät lainahakemuksesi 20-30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa.

2

Vertaa lainatarjouksia

Saat ilmoituksen sähköpostiin kun olet saanut tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Pääset tarkastelemaan tarjouksia kilpailutuspalvelun sivustolla omilla tunnuksillasi. Voit vertailla tarjouksia omaan tahtiisi. Lainan kilpailutus ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään. Kilpailuttamalla lainat voit kuitenkin säästää helposti satoja tai jopa tuhansia euroja.

3

Valitse sinulle paras lainatarjous

Kun olet saanut lainatarjoukset vertailtua voit yksinkertaisesti valita niistä parhaiten itsellesi sopivan. Kun sopimus lainasta on tehty niin saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Vertaa lainoja Valitse paras Hae lainaa heti

Lainan määrä:
Laina-aika:
Lajittelu:
Hakuehdoilla löytyi osumaa
Hakuehdoilla löytyi yksi osuma
Hakuehdoilla ei osumia
Näytä lisää...