Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto tai tililuotto on lainatyyppi, josta voit nostaa rahaa joustavasti omien tarpeidesi mukaan. Joustoluotossa maksat korot vain nostamastasi lainan osuudesta. Joustoluotoissa voidaan myös sopia lainan takaisinmaksuohjelma asiakkaan tilanteen ja maksuvalmiuden mukaan hyvin joustavasti. 

Pankkien ja muiden rahoittajien kesken välillä löytyy paljon eroja myös joustoluotoissa ja siksi on erittäin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löydät niistä sen, joka soveltuu parhaiten juuri sinun omaan tilanteeseesi. 

Joustoluotot ovat tyypillisesti pienehköjä lainoja muutamasta sadasta eurosta viiteentuhanteen euroon. Joustoluoton erottaa pikavipistä se, että joustoluotto tyypillisesti maksetaan takaisin useammassa erässä ja sitä ei nosteta kerralla kokonaan.

Mihin joustoluotto sopii?

Joustoluotto otetaan yleensä tilanteeseen, kun rahan tarve on jatkuvaa. Joustoluotto on käytännössä luottotili, joka myönnetään sovittuun maksimimäärään saakka. Voit nostaa luottotilitä varoja joustavasti tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Kun lyhennät lainaa niin samalla luottotililtä vapautuu varoja jälleen käyttöösi. Kun haet joustoluottoa kerran, niin se on sen jälkeen aina käytettävissäsi. Luottotili on kuin luottokortti ilman fyysistä korttia. Joustoluotto kannattaa maksaa takaisin aina niin nopeasti kuin mahdollista niin korot jäävät silloin mahdollisimman alhaiselle tasolle.

Vertaa joustoluottoja

Joustoluottoa hakiessa kannattaa vertailla eri rahoitusyhtiöiden tarjoamat vaihtoehdot hyvin. Oheista taulukosta voit vertailla helposti eri yrityksiä, jotka tarjoavat joustoluottoja. Vertailutaulukko näyttää luoton kustannukset todellisen vuosikoron mukaisesti. Valitse liukusäätimillä sinulle sopiva joustoluoton määrä sekä takaisinmaksuaika, jolloin näet yhdellä silmäyksellä joustoluottojen väliset eroavaisuudet niiden kustannuksissa.

Joustoluotto

Vertaa lainoja Valitse paras Hae lainaa heti

Lainan määrä:
Laina-aika:
Lajittelu:
Hakuehdoilla löytyi osumaa
Hakuehdoilla löytyi yksi osuma
Hakuehdoilla ei osumia
Näytä lisää...