Ferratum - suomalainen rahoitusyhtiö monipuolisin palveluin

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeita ja helppokäyttöisiä luotonanto- ja pankkipalveluita yhdistettynä yksilölliseen asiakaspalveluun. Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Group konsernia, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla.

Suomessa syntynyt Ferratum on laajentunut yhteensä jo 25 maahan, joista viidessä on toiminnassa mobiilipankki. Vuosien aikana yritys on palvellut monia ihmisiä ja nyt asiakkaita on jo yli kaksi miljoonaa.

Yritys tarjoaa joustava luotto nimistä lainatuotetta. Joustava luotto on nimensä mukaisesti joustoluotto-tyyppinen.

Joustoluoton määrä vaihtelee välillä 1-2000€. Joustavan luoton lainahinnoittelua on tarkistettu hiljattain edullisemmaksi.

Ferratum lainan hakeminen

Ferratumin lainanhakuprosessi on helppo ja nopea, tarvitsemasi luotto on käytössäsi jopa muutamassa minuutissa. Saat lainapäätöksen nopeasti viikonpäivästä riippumatta. Lainanhaku tapahtuu Ferratumin nettisivuilla. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot tehdään klo 7-23 välisenä aikana. 

Ferratum tarjoaa joustoluottoa uusille asiakkaille ensimmäiset 30 päivää 0% korolla ja 0 € kuluilla. Myöskaan piilokuluja ei heidän lainaan sisälly, luoton avauspalkkio, tilinhoitomaksu ja nostokulut ovat 0 €.

Esimerkki joustava luotosta:

Tyypilliselle asiakkaalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 21,94 %.

Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Esimerkin kk-erien summat:

1. 200,00 €, 2. 197,22 €, 3. 194,44 €, 4. 191,66 €, 5. 188,89 €, 6. 186,11 €, 7. 183,33 €, 8. 180,55 €, 9. 177,78 €, 10. 175,00 €, 11. 172,22 €, 12. 169,44 €. 

Kuka voi hakea Ferratum joustavaa luottoa?

Joustava-luottoa hakevan tulee olla vähintään 20-vuotias. Lainansaantiin vaikuttaa myös maksukäytöshistoria. Lisäksi hakijalla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa, jotta laina voidaan myöntää. 

Miten Ferratum joustava luotto maksetaan takaisin?

Joustava luotto lainaa maksetaan takaisin kuukausittaisin vähimmäislyhennyksin. Vähimmäislyhennyksen suuruus on 3 % lainasaldosta, kuitenkin aina vähintään 20 €. Laina, jonka loppusaldo on alle 20 €, erääntyy seuraavassa laskussa kokonaan maksettavaksi. Laskun maksaminen onnistuu perinteisen paperilaskun sijasta myös sähköpostiisi tai tekstiviestillä saadun maksulinkin avulla.

Käytetty laina eli avoin lainasaldo on halutessasi lyhennettävissä myös suuremmalla summalla. Tästä ei peritä mitään lisäkuluja. 

Joustava-luoton asiakkaana voit hakea luotollesi maksuvapaata kuukautta kolme kertaa 12 kuukauden sisällä.

Myönnetyn maksuvapaan aikana sinun ei tarvitse maksaa kuukausittaista minimilyhennystä käyttämästäsi luotosta. Ferratum ei veloita sinulta erillistä palkkiota maksuvapaan kuukauden myöntämisestä. Avoimen luottosaldosi kuukausikorko kertyy kuitenkin normaalisti myös maksuvapaan aikana. Maksuvapaata kuukautta Joustava-luotollesi voit hakea oman asiakastilisi Maksuvapaa-välilehden kautta.

Ferratum joustoluoton vertailutiedot

Lainatyyppi

Joustoluotto

Ikäraja

20 vuotta

Lainan määrä

1 - 2000€

Laina-aika

3 - 48 kuukautta

Todellinen vuosikorko

21,94%

Vakuudet

Ei tarvita

Hyvät ja huonot puolet

Olemme koostaneet tähän joustava luoton hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Uudistettu edullisempi lainahinnoittelu sekä lainan kulut ilmoitetaan läpinäkyvästi
  • Uusille asiakkaille korko 0 % ja kulut 0 € ensimmäiset 30 päivää
  • Maksuvapaita kuukausia voi pitää kolmesti vuodessa
  • Luotettava toimija, jolla on laaja asiakaskunta

Huonoa

  • Ei kulutusluotto tuotetta saatavilla

Yhteenveto

Ferratumin visiona on olla johtava mobiilipankki- ja luotonantopalveluita tarjoava toimija Suomessa, jonka perusarvoja ovat luottamus ja läpinäkyvyys. Ferratum onkin eräs hyvä vaihtoehto, mikäli tarvitset joustoluottoa tasapainottamaan arjen kulujasi.

  • Nettisivut: www.ferratum.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi (asiakaspalvelu auki arkisin 08-20)
  • Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)
  • Osoite: Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11A, 00520 Helsinki
  • Y-tunnus: 1950970-4