Euro24 - joustavaa lainaa arkeen 24/7

Euro24.fi on brändi, jonka luotot myöntää suomalainen Euro24 Finance Oy, joka kuuluu osana Euro24 Group Oy:öön, jonka takaa löytyy vielä yritysluottoja myöntävä Yritysluottoja.fi-palvelu. Yrityksellä on jo yli 100000 asiakasta, joita he ovat palvelleet toimintansa aikana. Yritys myöntää 100 - 2000 euron suuruisia joustoluottoja

Euro24-lainan hakeminen

Lainan hakeminen on suoraviivainen prosessi ja se onnistuu paitsi tietokoneella heidän online-palvelussa sekä myös mobiilisti.

Lainan hakeminen tapahtuu pääpiirteittäin näin:

1. Tunnistaudu palveluun (15 sekuntia)

2. Täytä lainahakemus (max. 5 minuuttia)

3. Odota lainapäätöstä (1 minuutti)

4. Laina siirretään tilillesi lainapäätöksen jälkeen heti

Ei tätä nyt ainakaan hitaudesta voi moittia.

Kun olet rekisteröitynyt heidän palveluun (kohta 1), niin saat käyttöösi PIN-koodin, joka helpottaa entisestään seuraavien nostojen tekemistä. Voit nostaa rahaa PIN-koodin avulla luottotililtäsi pelkällä tekstiviestillä tai heidän mobiilisovelluksella.

Voit ottaa mobiilipankissasi käyttöön Siirto-palvelun ja aktivoida sen heidän online-palvelussa. Tämän jälkeen nostot luottotililtä siirtyvät omalle tilillesi 24/7 reaaliaikaisesti.

Online-palvelusta näet myös ajantasaisen luottotilisi saldon korkoineen. Voit nostaa rahaa luottotililtä joustavasti aina luottorajaan saakka.

Pääset tästä suoraan lainahakemukseen.

Kuka voi hakea Euro24-joustoluottoa?

Luotonhakijalta edellytetään 21 vuoden ikää sekä hyvin hoidettuja raha-asioita. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen.

Miten Euro24-joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluotto poikkeaa merkittävästi kulutusluotosta, joka maksetaan sinulle yhdellä kertaa. Joustoluotossa sinulle myönnetään luottotili, jonka limiitti on tässä tapauksessa maksimissaan 2000 euroa.

Joustoluotto on siis periaatteessa jatkuva luotto ja voit nostaa varoja luottotililtäsi niin usein kuin haluat. Maksat kuukausittain takaisin luottoa, joka koostuu lyhennyksestä ja lainan korosta. Luoton minimilyhennys on 20% laskutushetken avoimesta saldosta.

Lainan takaisinmaksuesimerkki kaikkine kustannuksineen: 2000€ luoton kokonaiskustannus on 4 027,26€ kun asiakas nostaa kerralla 2000€ ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on tällöin 326,35%.

Joustoluotto toimii samalla tavalla kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia. Luottoa nostat luottotililtä omalle pankkitilillesi kännykällä.

Euro24:n korko on kuitenkin korkea ja huomattavasti edullisemmaksi tuleekin ottaa oikea luottokortti, jonka saa kätevästi esimerkiksi Bank Norwegianilta. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Bank Norwegianin luottokortin todellinen vuosikorko on 1500 euron lainasta 21,92%.

Euro24-joustoluotto vertailutiedot

Lainatyyppi

Joustoluotto

Ikäraja

21 vuotta

Lainan määrä

100 - 2000€

Laina-aika

3 - 22 kuukautta

Todellinen vuosikorko

175,76% - 326,25%

Vakuudet

Ei tarvita

Hyvät ja huonot puolet

Olemme koostaneet Euro24-lainan hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Saat tarvittavan määrän rahaa helposti, nopeasti ja joustava juuri oman tarpeesi mukaan.
  • Voit nostaa vain sen määrän mitä kulloinkin tarvitset ja maksat vain siitä mitä käytät.

Huonoa

Yhteenveto

Suomalainen joustoluottopalvelu, jonka muuten hyvää pakettia haittaa korkea korko. Markkinoilta löytyy edullisempia vaihtoehtoja ja joustoluottoa harkitsevan kannattaa tutustua esimerkiksi Bank Norwegianin luottokorttiehtoihin.

Yhteystiedot

  • Nettisivut: euro24.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@euro24.fi
  • Puhelin: Ei ole, nettisivuilta löytyy chat
  • Osoite: Euro24 Finance Oy, Aurakatu 8, 20100 Turku
  • Y-tunnus: 2359181-9