Etua - säästöä lainakustannuksiin

Etua Oy on kotimainen vuonna 2008 perustettu yhtiö ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainojen kilpailuttamispalvelu. Etua Oy ei itse myönnä lainoja vaan se toimii yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja kilpailuttaa lainat niiden kautta. Näin se pystyy tarjoamaan kuluttaja-asiakkaille markkinoiden parhaat lainatuotteet. Voit hakea heidän kauttaan kulutusluottoa, lainojen yhdistämistä, yritysluottoa ja jopa asuntolainaa.

Etua lainan hakeminen

Lainanhaku toimii täysin nettipohjaisesti Etua-verkkopalvelussa. Palvelun ideana on kilpailuttaa lainasi mahdollisimman monella luotonantajalla, jotta sinä löytäisit itsellesi parhaan ja sopivimman tarjouksen eli saisit mahdollisimman paljon etua. Etuan kautta voit hakea kulutusluottoa välillä 500 - 50000 euroa lainan takaisinmaksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Voit saada myös joustoluottotarjouksia halutessasi.

Säästät aikaa ja vaivaa sekä myös rahaa, kun käytät kilpailuttamispalvelua verrattuna siihen, että laittaisit lainahakemuksen jokaiselle pankille ja rahoitusyhtiölle erikseen. 

Palvelu on erittäin helppo ja nopea käyttää:

1. Valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä.

2. Täytä hakemuslomake. Ilmoita lomakkeessa myös mikä olisi sinulle paras eräpäivä sekä mahdolliset lyhennysvapaat kuukaudet.

3. Lähetä hakemuslomake ja jää odottamaan parasta tarjousta. Jos olet hakenut kulutusluottoa saat vastaukset sähköpostitse yleensä tunnin kuluessa. Jos haet asuntolainaa pankit ottavat sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän kuluessa soittamalla. 

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan tarjousten joukosta, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Jos hakemukseen tarvitsee toimittaa liitteitä (esim. palkkatodistus) ne tulee lähettää postissa.

Pääset tästä suoraan sähköiseen lainahakemukseen.

Kuka voi hakea Etua lainaa?

Etuan palvelun kautta voi hakea kuka tahansa Suomessa pysyvästi asuva 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset kuukausitulot eikä maksuhäiriömerkintöjä Suomen Asiakastiedon luottotietorekisterissä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Koska kyseessä on lainojen kilpailuttamispalvelu, niin lainan takaisinmaksukäytännöt vaihtelevat riippuen siitä, kuka toimii luoton myöntäjänä. Useimmiten kuitenkin saat kotiisi normaalisti laskun, jonka maksat eräpäivään mennessä. Monet luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta muuttaa eräpäivää, myöntävät maksuvapaita kuukausia sekä tarjoavat mahdollisuuden maksaa laina pois aikaisemmin veloituksetta.

Etua laina vertailutiedot

Lainatyyppi

Kulutusluotto (kertalaina ja joustoluotto)

Ikäraja

18 vuotta

Lainan määrä

500 - 50000€

Laina-aika

1 - 15 vuotta

Todellinen vuosikorko

8,9% - 49%

Vakuudet

Ei tarvita

Plussat ja miinukset

Olemme koostaneet palvelun hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.
  • Monipuolinen palvelu: kulutusluotot, lainojen yhdistäminen, yritysluotto sekä asuntolaina.
  • Asiakkailla on palvelusta pääsääntöisesti hyviä kokemuksia.

Huonoa

  • Lainatarjousten määrä vaihtelee riippuen hakijasta

Yhteenveto

Etua on pisimpään Suomessa toiminut lainojen kilpailuttamispalvelu. Sen kautta kilpailutat kulutusluottosi helposti ja nopeasti. Voit myös yhdistää vanhat lainasi heidän palvelunsa kautta. Monista muista markkinoilla toimivista palveluista poiketen voit heidän kauttaan voi hakea myös asuntolainaa. Lainan korkotaso riippuu monesta seikasta, mutta kilpailuttamalla voit kuitenkin löytää halvimman vaihtoehdon yhden luukun periaatteella.

Etua Oy yhteystiedot

  • Nettisivut: www.etua.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi
  • Puhelin: 09 2316 3611 (arkisin 10-15)
  • Osoite: Etua Oy, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki
  • Y-tunnus: 2167036-1