Credit24 - ei pöllömpää joustoluottoa

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:ön brändi, jonka kautta se tarjoaa kuluttaja-asiakkaille erilaisia lainatuotteita. IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa kansainvälistä International Personal Finance Plc konsernia. Suomessa yhtiö on palvellut yhteensä jo yli 700.000 asiakasta.

Lainan hakeminen Credit24:stä

Yritys myöntää 100 - 4000 euron suuruisia joustoluottoja tyypillisesti 3 - 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Joustoluotossa maksat vain korkoa siitä määrästä, jonka olet nostanut itsellesi käyttöön. Joustoluotto on helppo vaihtoehto pankkilainalle, sen hakeminen on helppoa ja onnistuu jopa kännykällä. Luoton hakeminen on suoraviivaista: täytät netissä hakemuksen tiedot, valitset itsellesi sopivan limiitin ja nostat rahat tilillesi.

Joustolimiittihakemuksen tekeminen on mahdollista ympäri vuorokauden, rahat siirretään tilillesi kuitenkin klo 8.00-22.00 välisenä aikana. Uuden asiakkaan tulee tunnistautua palvelussa verkkopankkitunnuksien avulla.

Pääset tästä suoraan sähköiseen lainahakemukseen.

Kuka voi hakea Credit24 lainaa?

Voit hakea joustolimiittiä jos olet vähintään 19-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi hyvin sekä sinulla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. 

Miten laina maksetaan takaisin?

Joustoluotossa niin kuin muissakin lainatuotteissa lainaa lyhennetään aina kuukausittain laskulla olevien tietojen mukaisesti. Voit saada laskusi myös sähköisessä muodossa joko sähköpostiisi tai Omaposti-palvelun kautta. Eräpäivä valitaan luottohakemuksen teon yhteydessä ja sen voi myöhemmin muuttaa heidän verkkopalvelussaan. Credit24 tarjoaa myös mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista ottaa joka toiselle laskulle, mikäli luotolla ei ole erääntyneitä maksuja.

Credit24 joustolimiitti vertailutiedot

Lainatyyppi

Joustoluotto

Ikäraja

19 vuotta

Lainan määrä

100 - 4000€

Laina-aika

3 - 36 kuukautta

Todellinen vuosikorko

49,85% - 153,63%

Vakuudet

Ei tarvita

Credit24 joustoluotto

Olemme koostaneet hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Joustoluottossa maksat korkoa vain nostamasi lainan määrästä, et koko lainasta.
  • Hakemuksessa ei pääsääntöisesti tarvita liitteitä.
  • Maksuvapaita kuukausia voi pitää joka toinen kuukausi.
  • Nettisivuilta löytyy chatti, josta saa nopeasti apua ja lisätietoa

Huonoa

  • Jotkin lisäpalvelut ovat maksullisia. Esimerkiksi eräpäivän muutoksesta menee hinnaston mukainen 5€ maksu sekä maksuvapaasta kuukaudesta 20€ maksu.

Yhteenveto

Credit24 on erittäin suosittu lainapalvelu, tästä kertoo jo asiakkaiden määrä. Nimen takana on vakavarainen pankki, mikä tekee heidän lainoistaan turvallisia. Luoton korko on aina henkilökohtainen ja päätetään luottokartoituksen yhteydessä. Credit joustoluotto on Suomen johtava nettiluotto.

  • Nettisivut: www.credit24.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
  • Puhelin: 0800 144 344 (maksuton)
  • Osoite: Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki
  • Y-tunnus: 1979999-1