Credigo - helppo ja nopea kulutusluotto

Credigo on toiminut pohjoismaissa vuodesta 2006 lähtien, asiakkaita heillä on yli 400.000. Credigo ja Easycredit ovat Northmill Oy:ön rinnakkaistoiminimiä, joilla he harjoittavat luotonvälitystä kuluttaja-asiakkaille.


Lainan hakeminen Credigosta

Credigo myöntää 100-2500 euron suuruisia kulutusluottoja, jotka maksetaan sinulle yhdellä kertaa (kertalaina). Credigon  lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden ja voit jättää hakemuksesi milloin tahansa. Lainahakemuksia käsitellään ja maksetaan arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18. 


Credigon lainapalvelu on erittäin nopea. Saat lainapäätöksen heti lainahakemuksen yhteydessä, kun olet suorittanut sähköisen tunnistautumisen. Rahat siirtyvät tilillesi jopa 10 minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikana.


Pääset tästä suoraan sähköiseen lainahakemukseen.


Kuka voi hakea lainaa Credigosta?

Jotta voit hakea lainaa Credigosta sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottotietosi tulevat olla kunnossa. Lisäksi lainahakemuksen täyttämiseen edellytetään sähköistä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Credigo ei myönnä lainoja yrityksille.


Miten Credigon laina maksetaan takaisin?

Sinulle lähetettään kuukausittain lasku haluamallasi tavalla, jolla lyhennät lainasummaa. Näet jokaisesta laskustasi ajankohtaisen velkasaldon laskun eräpäivälle laskettuna. Myös Credigon omilta asiakassivuilta näet velkasaldosi ja laskusi.


Maksuvapaita kuukausia ei  myönnetä kuin ensimmäiselle kuukaudelle lainaa hakiessa. Eräpäiväsiirrot eivät ole periaatteessa mahdollisia, mutta jos laskua ei saa suoritettua eräpäivään mennessä, sille voidaan kuitenkin sopia uusi maksupäivä asiakaspalvelun kautta. Lainan voi myös maksaa ennenaikaisesti pois ilman kuluja. Credigo lainan korotus ei kuitenkaan valitettavasti onnistu.Credigo laina vertailutiedot

Lainatyyppi

Kertalaina

Ikäraja

20 vuotta

Lainan määrä

100 - 2500€

Laina-aika

1 - 5 vuotta

Todellinen vuosikorko

46,69% - 49,77%

Vakuudet

Ei tarvita

Credigo laina

Olemme koostaneet hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Credigon lainat ovat keskimääräistä halvempia varsinkin pienemmissä lainasummissa.
  • Hakemuksessa ei tarvita liitteitä.
  • Lainoissa ei ole piilokuluja.

Huonoa

  • Credigon omat nettisivut antavat varsin niukasti tietoa heidän lainatuotteestaan.
  • Credigo ei myönnä maksuvapaita kuukausia kuin ensimmäiselle kuukaudelle lainaa hakiessa.

Yhteenveto

Credigon taustalla on vakavarainen Northmill Oy, joilta lainaaminen on helppoa ja turvallista. Credigon lainojen korko on varsinkin pienemmissä lainasummissa markkinoinen kulutusluottojen korkotasoa alhaisempaa. Lainan hakemisen yksinkertaisuus ja hinnoittelun selkeys tekevät Credigosta harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon, jos olet hakemassa pienempää kulutusluottoa.

Credigo asiakaspalvelu ja yhteystiedot

  • Nettisivut: www.credigo.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi
  • Puhelin: 09 4272 0663 (ppm/mpm)
  • Osoite: Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki
  • Y-tunnus: 2680454-1 (Northmill Oy)