Credento laina avaa mahdollisuudet

Credento on TF pankin toinen suomalainen lainabrändi (toinen niistä on Halino). TF pankin juuret ovat Ruotsissa ja se on perustettu jo 1987 ja Suomessa se on toiminut vuodesta 1999. TF Bank toimii tänä päivänä useassa maassa, mm. Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Baltiassa ja Saksassa. TF Bank toimii luonnollisesti Credenton lainojen myöntäjänä. 

Lainan hakeminen

Credenton lainat ovat 1500 - 10000 euron suuruisia kertaluottoja eli kulutusluottoja, jonka koko lainasumma maksetaan sinulle yhdellä kertaa. Lainan hakeminen on helppoa. Täytät netissä lainahakemuksen ja saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään niin voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Pääset tästä suoraan sähköiseen lainahakemukseen.

Kuka voi hakea lainaa Credentosta?

Voit hakea lainaa, mikäli olet yli 22-vuotias ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi edellytetään että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä julkinen puhelinliittymä.

Miten Credenton laina maksetaan takaisin?

Credento lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee välillä 2 - 8 vuotta. Lainaa lyhennetään normaaliin tapaan kuukausierinä. Saat kuukausittaisen laskusi aina kuun puolivälin paikkeilla.

Voit lyhentää lainaasi myös sovittua aikataulua nopeammin. Suurempien maksuerien suorittamisesta ei peritä mitään lisäkuluja. Kun olet lyhentänyt lainaa neljän kuukauden ajan sopimuksen mukaisesti voit saada yhden maksuvapaan kuukauden. Vuodessa voi olla näin ollen kaksi maksuvapaata kuukautta.

Lisälainaa on myös mahdollista ottaa 10000 euroon saakka mikäli olet suorittanut kaikki maksut sovitusti puolen vuoden ajan.

Credento laina vertailutiedot

Lainatyyppi

Kertalaina

Ikäraja

22 vuotta

Lainan määrä

1500 - 10000€

Laina-aika

2 - 8 vuotta

Todellinen vuosikorko

12% - 49%

Vakuudet

Ei tarvita

Credento laina

Olemme koostaneet Credento lainan hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Credonton lainat ovat markkinoiden keskihintaa hieman alemmaksi hinnoiteltuja
  • Hakemuksessa ei pääsääntöisesti tarvita liitteitä
  • Maksuvapaita kuukausia voi pitää kahdesti vuodessa
  • Credenton nettisivuilla on kattavasti tietoa heidän lainoista

Huonoa

  • Credentolla ei ole verkkopalvelua, josta voit seurata reaaliaikaisesti lainasi tilannetta. Lainan hakeminen hoituu kuitenkin netin kautta.

Yhteenveto

Credento on TF pankin brändi eli heidän lainojensa takana ja luoton myöntäjänä toimii pitkään markkinoilla toiminut pankki, joka antaa Credentolle uskottavuutta ja jatkuvuutta. Credenton lainojen korko on jonkin verran markkinoinen kulutusluottojen korkotasoa alhaisempi. Tämä tekee Credentosta varsin houkuttelevan vaihtoehdon, mikäli olet harkitsemassa kulutusluoton ottamista.

Credento asiakaspalvelu ja yhteystiedot

  • Nettisivut: www.credento.fi
  • Sähköposti: info@credento.fi
  • Puhelin: 0206 90681 (normaali mpm/pvm-maksu)
  • Osoite: TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki
  • Y-tunnus: 2594352-3