Bondora - helposti lähestyttävämpi kuin pankki

Perustietoa Bondorasta

1.

Bondora on yli 10 vuotta sitten perustettu rahoitusyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Virossa. Yritys toimii Suomen lisäksi Viron ja Espanjan rahoitusmarkkinoilla.

2.

Bondora myöntää 500 - 10000 euron suuruista joustoluottoa, joiden takaisinmaksuaika voi vaihdella kolmesta kuukaudesta viiteen vuoteen. Harvat rahoitusyhtiöt tarjoavat näin suurta joustoluottoa.


Lainan haku tapahtuu heidän oman verkkopalvelunsa kautta ja lainahakemukseen tekoon kuluu ainostaan muutama minuutti. Lainaa Bondorasta voi hakea 24/7.

3.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi alustavan lainatarjouksen. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykysi mukaan. He räätälöivät kaikki lainatarjoukset hakijalle mahdollisimman hyvin soveltuvaksi ja tarjoavat kohtuullista korkotasoa. Korkeimmat korot ovat lainanantajasta riippumatta aina määrältään pienissä lainoissa. Bondorallakin korkein vuosikorko kohdistuu maksimissaan 2000 euron tai sitä pienempiin lainoihin. 


Alustavan lainatarjouksen jälkeen sinulla on 24 tuntia aikaa tehdä päätös tarjouksen hyväksymisestä. Hakemus peruutetaan automaattisesti kyseisen ajan umpeuduttua jos et hyväksy lainatarjousta. Rahat saat tilillesi 1-3 päivässä sopimuksen hyväksymisestä. Kun lainapäätös on tehdy ja olet sen hyväksynyt saat käyttöösi Bondora-tilin, jonka kautta hoituu lainan rahaliikenne.


Pääset tästä suoraan lainahakemukseen.

Kuka voi hakea lainaa Bondorasta?


Periaatteessa kuka tahansa suomessa asuva 18-vuotta täyttänyt henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi edellytetään säännöllisiä työ- tai eläketuloja ja suomalaista pankkitiliä. Yritys mainitsee nettisivuillaan myös, että historiaa uhkapeliriippuvuudesta ei saa olla.

Miten Bondoran laina maksetaan takaisin?


Laina maksetaan takaisin kiinteinä kuukausierinä maksusuunnitelman mukaisesti. Laina maksetaan takaisin Bondora-tililtä ja lainanottajan tulee huolehtia siitä, että tilillä on tarpeeksi varoja eräpäivänä lainan maksuun.


Bondoralla on lisämaksullinen B Secure palvelu, joka maksaa 10€/kk. Jos olet hankkinut palvelun, voit anoa maksuvapaata lyhennykseen, lyhentää tai pidentää maksusuunnitelmaa sekä muuttaa eräpäivää. Bondoran lainat voit myös maksaa pois etuajassa kerralla tai osissa.


Bondora lainan vertailutiedot

Lainatyyppi

Joustoluotto

Ikäraja

18 vuotta

Lainan määrä

500 - 10000€

Laina-aika

3 - 60 kuukautta

Todellinen vuosikorko

22,5% - 96,52%

Vakuudet

Ei tarvita

Bondora yhteystiedot

  • Nettisivut: www.bondora.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com
  • Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6 E, 00100 Helsinki (Bondora as Suomen sivuliike)
  • Y-tunnus: 2694508-8