Bigbank - virolainen vaihtoehto matalalla korkotasolla

Perustietoa Bigbankista

1.

Bigbank on perustettu vuonna 1992 Tartossa, Virossa. Tänä päivänä se on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa sekä Hollannissa. Suomessa Bigbank on toiminut jo 10 vuotta, vuodesta 2009.


Bigbank on erikoistunut kulutusluottoihin ja sitä pidetään nopeampana ja joustavampana vaihtoehtona kuin perinteisiä pankkeja. Bigbank mainostaa kulutusluotoilleen erittäin matalaa korkotasoa.

2.

Paras korko Bigbankin lainoille saadaan kun sitä haetaan suoraan heidän kauttaan, ei siis erillisen kilpailutuspalvelun välityksellä. Bigbankin palvelun kautta voit myös yhdistää lainasi. Isoja kulutusluottoja haettaessa kannattaa mukana olla yhteishakija. Samoin he lupaavat matalampaa korkoa lainalle jos mukana on yhteishakija. Keskimäärin ottaen Bigbankin korkotasoa voi pitää melko matalana verrattuna moniin muihin rahoitusyhtilöihin.

3.

Lainan hakeminen tapahtuu Bigbankin oman verkkopankin kautta. Verkkopankin kautta voi seurata, kuinka lainan hakuprosessi etenee. Lainahakemukseen vaaditaan seuraavia liitteitä:

  • Jos olet palkansaaja: viimeisin palkkalaskelma, josta ilmenee kolmen viime kuukauden tulot.
  • Eläkeläinen: eläkepäätös.
  • Yrittäjä: viimeisin henkilökohtainen verotuspäätös ja yrityksen viimeisin vahvistettu tilinpäätös.

Kun kaikki lainahakemus on tehty ja liitteet toimitettu saat lainatarjouksen useimmiten saman päivän aikana. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa verkkopankissa omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainasumman saat tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä kun lainapäätös on tehty.


Pääset tästä suoraan sähköiseen hakemukseen

Kuka voi hakea lainaa Bigbankista?


Lainaa Bigbankista voi hakea vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Nettotulot, joko palkka tai eläke pitävät olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk.

Miten Bigbank laina maksetaan takaisin?


Näet tiedot lainastasi Bigbankin verkkopankin kautta. Lainasopimuksen maksutiedot näkyvät kotiisi lähetettävissä laskuissa. Bigbank ei anna ainakaan toistaiseksi mahdollisuutta muuttaa maksun eräpäivää. Myöskään lyhennysvapaa kuukausi ei onnistu Bigbankissa. Lainan voi maksaa ennenaikaisesti takaisin joko kokonaan tai suuremmissa erissä, jotka vaikuttavat lainan lyhennysaikatauluun.

Bigbank lainan vertailutiedot

Palvelun tyyppi

Ikäraja

22 vuotta

Lainan määrä

3100 - 50000€

Laina-aika

2 - 10 vuotta

Todellinen vuosikorko

n. 10% - 35%

Vakuudet

Ei tarvita

  • Nettisivut: www.bigbank.fi
  • Sähköposti: info@bigbank.fi (asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9-16.30)
  • Puhelin: 09 4259 9691
  • Osoite: Erottajankatu 5, 00130 Helsinki
  • Y-tunnus: 2292157-2