Bank Norwegian - edullinen laina pitkällä maksuajalla

Bank Norwegian on norjalainen nettipankki, joka on perustettu 2007. Suomeen Norwegian pankki rantautui vuonna 2015 ja se saavutti hyvin nopeasti suuren suosion parempien talletuskorkojen ja joustavampien lainaehtojensa vuoksi. Asiakkaita heillä on pohjoismaissa jo yli 1,5 miljoonaa. Pankki myöntää lainoja, luottokortteja sekä säästötilejä kuluttaja-asiakkaille. Vaikka kyseessä on oikea pankki, niin heillä ei ole konttoreita lainkaan Suomessa vaan kaikki asiointi tapahtuu netin kautta.

Lainan hakeminen Bank Norwegianista

Bank Norwegian laina on 1000 -60000 euron suuruinen kulutusluotto, joka on tyypiltään kertalaina. Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella välillä 1 - 15 vuotta. Luoton myöntää Bank Norwegian AS.

Vaikka kyseessä on oikea pankki, niin sinun ei tarvitse jonottaa pankkikonttorissa puolta päivää saadaksesi lainaa. Lainahakemuksen täyttö käy kätevästi netin kautta ja lainapäätöksen saat nopeasti. Tämä pankki ei myöskään kysele, mihin tulet rahat käyttämään. Bank Norwegianin lainojen korot ovat markkinoiden alhaisimpia, kun puhutaan kulutusluotoista.

Muita palveluja heillä on lainojen yhdistäminen sekä erittäin suosittu Bank Norwegian luottokortti.

Pääset tästä suoraan sähköiseen lainahakemukseen.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianista?

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 23-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi hyvin eli sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja olet ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi Bank Norwegianilta lainaa. Mikäli sinulla on rinnakkaishakija niin omaat paremmat mahdollisuudet saada vielä alhaisemman korkoprosentin lainallesi sekä varmemman lainansaannin varsinkin jos puhutaan suuremmasta lainasta.

Miten laina maksetaan takaisin?

Kaiken kaikkiaan Norwegian on varsin joustava lainaehdoissaan. Voit OmatSivuni-palvelun kautta muuttaa lainasi maksusuunnitelmaa, hakea lyhennysvapaata kuukautta, korottaa lainaa tai maksaa sitä ennenaikaisesti ilman kuluja. Eräpäivä heidän lainoilla on kuun 15. päivä eikä sitä voi valitettavasti muuttaa.

Bank Norwegian laina vertailutiedot

Lainatyyppi

Kertalaina

Ikäraja

23 vuotta

Lainan määrä

1000 - 60000€

Laina-aika

1 - 15 vuotta

Todellinen vuosikorko

6.99% - 36.88%

Vakuudet

Ei tarvita

Norwegian laina

Olemme koostaneet hyvät ja huonot puolet sinulle valmiiksi

Hyvää

  • Pankkilainaa jopa 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Bank Norwegian korko on jopa lainamarkkininoiden alhaisin.
  • Lainan ehdot ovat joustavat.

Huonoa

  • Ikäraja varsin korkea 23-vuotta.

Yhteenveto

Bank Norwegianin kulutusluotto on edullinen, joustava ja turvallinen vaihtoehto. Se on saavuttanut nopeasti vankan aseman myös Suomen markkinoilla ja sen maine on myös monia muita vaihtoehtoja parempi. Voi sanoa, että norjalaiset ovat ottaneet suomalaisista pankeista niskalenkkiä kun puhutaan pankkien toiminnasta netissä.


Bank Norwegianin kulutusluotto on eräs parhaista vaihtoehdoista jota Vippitohtori ehdottomasti suosittelee.

Bank Norwegian yhteystiedot