Arkiraha on nopea lainan kilpailuttamispalvelu

Arkiraha lupaa kilpailuttaa lainasi erittäin nopeasti ja helposti heidän nettipalvelunsa kautta. Lisäksi he lupaavat järkevänhintaista korkoa joka on usein halvenpaa kuin pankkikonttorin kautta otettava laina.

Perustietoa Arkirahasta

1.

Arkiraha on yritys, jonka kautta saa 500-70000€ kertaluottoja 1-12 vuoden laina-ajalla. Lisäksi Arkirahan kautta saa erilaisia pikalainoja, usein pikalainat myönnetään joustoluottoina mutta myös kertaluotot ovat mahdollisia. Arkirahan kautta saa siis hyvin monenlaisia lainatuotteita. Käytännössä Arkiraha on lainojen kilpailuttamispalvelu, joka kilpailuttaa haettavan lainan usean pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Arkirahan kautta voit myös yhdistää lainasi. Arkiraha ei itse toimi luotonmyöntäjänä.

2.

Arkirahan palvelu on siitä erinomainen, että pääset erittäin helposti ja nopeasti vertailemaan kaikki järkevähintaista lainaa tarjoavat lainapaikat yhdellä hakemuksella. Arkirahan välittämät kulutusluotot ovat pääsääntöisesti yhtä edullisia kuin perinteiset pankkikonttorin kautta haettavat kertalainat.

3.

Arkirahan palvelu lupaa hoitaa lainanhakuprosessisi keskimäärin kolmessa minuutissa! Lainan hakeminen toimii täysin sähköisesti netin kautta ja palvelu on auki 24/7.


Saat hakemuksen täyttämisen jälkeen lainapäätökset välittömästi ruudulle ja pääset valitsemaan sinulle edullisimman lainan.


Lainan kilpauluttaminen menee seuraavasti:


1. Täytät yksinkertainen lainahakemuksen
2. Saat heti luottopäätöksen ja kaikki lainatarjoukset näytölle
3. Valitset haluamasi ja nosta rahat heti tilille


Pääset tästä suoraan sähköiseen hakemukseen

Kuka voi hakea lainaa Arkirahasta?


Periaatteessa kuka tahansa suomessa asuva 20-vuotta täyttänyt henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi edellytetään vähintään 7200€ vuosituloja.

Miten Arkirahan laina maksetaan takaisin?


Laina maksetaan takasin lainan lyhennysohjelman mukaisesti. On mahdollista maksaa laina takaisin myös nopeammalla aikataululla joko kokonaan tai osittain. Lainan ehdot riippuvat kuitenkin lopullisesta luotonantajasta ja sen käytössä olevista ehdoista. Lainatarjousten vertailu kannattaa suorittaa myös tästä näkökulmasta ja varmistaa, että kaikki lainan ehdot ovat sinun kannaltasi optimaalisia. 

Arkiraha lainan vertailutiedot

Palvelun tyyppi

Ikäraja

20 vuotta

Lainan määrä

500 - 70000€

Laina-aika

1 - 12 vuotta

Todellinen vuosikorko

4,5 - 50,5%

Vakuudet

Ei tarvita

Vuositulot

Vähintään 7200€

Arkiraha yhteystiedot

  • Nettisivut: www.arkiraha.fi
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@arkiraha.fi
  • Osoite: Leadout Oy, PL 272, 20101 Turku
  • Y-tunnus: 2584445-3